foto

László Áron

  • nar. 10.6.1945 (74 let)
    Kecskemét, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špión, který mi dal kopačky
2008 Eszter hagyatéka
2002 Ének a csodaszarvasról
1989 Vadon
1988 Gyökér és vadvirág (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1984 Appassionata (TV film)
1983 Hatásvadászok
1979 Pevnost
1978 Osmdesát husarů

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2011 Hacktion (TV seriál)
Beavatás (S01E02)
Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
1991 Família Kft. (TV seriál)

Divadelní záznam

1986 Az ember tragédiája (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky