foto

Barna Illyés

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Whiskey zloděj
2005 Stezky světla

TV seriály

2018 Berlínská mise (TV seriál)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
2017 Oltári csajok (TV seriál)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Převor (E03)
2011 Hacktion (TV seriál)
A gyanú árnyéka (S01E07)
Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1993 Kisváros (TV seriál)
Üldözés (E04)
Csillogó ékszerek (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky