foto

Alexandr Borisov

  • nar. 27.2.1969 (48 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Úžeh
2013 Skolženije
2011 Žila-byla odna baba
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
1998 Svéráz národního rybolovu

TV seriály

2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gorod priňal. Časť 1 (E07)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Gavajskaja roza (S02E10)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Foto kak ulika (S06E05)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Advokat 5 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace