foto

Alexandr Borisov

  • nar. 27.2.1969 (49 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čas žít, čas umírat
2014 Úžeh
2013 Skolženije
2011 Žila-byla odna baba
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
1998 Svéráz národního rybolovu

TV seriály

2017 Pauk (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gorod priňal. Časť 1 (E07)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Gavajskaja roza (S02E10)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Foto kak ulika (S06E05)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
2010 Interny (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Děň oborotňa (S01E26)
Advokat (TV seriál)
Strasť k igre (S05E08)
2007 Sled (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Udača po prozvišču Prucha (S05E16)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čjornaja metka (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace