foto

Natalja Dolja

  • nar. 26.7.1974 (46 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2008 Pro Ljubov (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1994 Doloj styd!

TV seriály

2017 Moj lučšij vrag (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Goditsja v matěri (E17)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky