foto

Natalja Dolja

  • nar. 26.7.1974 (46 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2008 Pro Ljubov (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1994 Doloj styd!

TV seriály

2017 Moj lučšij vrag (TV seriál)
Specy (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky