foto

Julija Geršanik

  • nar. 17.10.1985 (35 let)
    Nikolaev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2014 Černobyl (TV film)

TV seriály

2018 Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Gorničnaja (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Koroleva lir (S02E17)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Vitalka (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Posledňaja schvatka (E04)
Zajcev+1 (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky