foto

Regina Mjannik

  • nar. 3.6.1971 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Plokhaya doch
2007 Nas ně dogoniš
Večerňaja skazka
2005 A mester és Margarita (TV film)
Dura
2004 Čelověk, kotoryj molčal
2002 O'Key

TV seriály

2019 Dětěktiv na million (TV seriál)
2018 Sidělka (TV seriál)
2016 Novaja žena (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky