foto

Jelena Starostina

  • nar. 17.5.1964 (56 let)
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Něbo padšich

TV seriály

2020 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Potancujem (S03E01)
2018 Prekrasnye sozdanija (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Novaja žena (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2012 Razvod (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Ťoščina mogila (E06)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ljogkaja ruka (S01E04)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
Stariki i razbojniki (S02E07)
Chromonožka (S02E06)
další epizody (7)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
Vorotily (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Smjagčajuščeje obstojatělstvo (S03E05)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky