foto

Šindži Mijazaki

  • nar. 7.10.1956 (64 let)
    Macujama, Ehime, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj
2018 Gekidžóban Pocket Monsters: Minna no monogatari
2017 Gekidžóban Pocket Monsters: Kimi ni kimeta!
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Odemaši šómadžin Hoopa
Pokémon 18: Hoopa a střet věků
2014 Pokémon 17: Diancie a zámotek zkázy
2011 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Pikachu kóri no daibóken
Pokémon: Giratina a strážce nebe
2007 Pikachu tanken Club
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Pikachu no wanpaku Island
Pokemon 3D Adventure 2: Pikachu no kaitei daibóken
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Pikachu no obake Carnival
Pokemon 3D Adventure: Mew o sagase!
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2002 Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Pokémon navždy
The Doraemons: Goal! Goal! Goal!!
2001 Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
Pikachu no dokidoki kakurenbo
Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
2000 Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
Pichu to Pikachu
Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film)
Pokémon 3
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Pokémon 2: Síla jednotlivce
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Pokémon: První film
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
1995 2112 nen Doraemon tandžó

TV seriály

2020 Oda Cinnamon Nobunaga (TV seriál)
Ikusa no koinu (E12)
Moero! Džinsei to SNS!!! (E11)
Mačikirenakute nacu!! Wanpi fundoši de iza džindžó ni šóbu!!! (E10)
další epizody (12)
2016 Pocket Monsters Sun & Moon (TV seriál)
2015 Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
2013 Pocket Monsters XY (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2006 Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)