foto

Ilja Maťušin

  • nar. 1.6.2004 (15 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pěreryv na vojnu
2013 7 glavnych želanij

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Pustyňa (TV seriál)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
2013 Vasilisa (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovnyje uzy (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky