foto

Igor Botvin

  • nar. 9.12.1973 (45 let)
    Saraevo, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Portret ženščiny v krasnom (TV film)
2013 Otěc poněvole (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2008 Alexandr: Něvská bitva
Běs (TV film)
Trudno byť Mačo
2001 The Arena

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Čelovek, kotorogo ně bylo (E12)
Perebežčik (E11)
Schrony (E08)
další epizody (8)
Rodnyje penaty (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Gluposť i izmena (E04)
Porozň (E03)
Grifony (E02)
Kumir (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Gonki na vyživanije (S03E13)
další epizody (14)
2015 Izbrannica (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Hra špionů (S02E04)
Na pokraji smrti (S02E01)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
Krvavá pomsta (S01E05)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (15)
2012 Kulinar (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Skrytaja vygoda (S01E05)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Krovavyj maršrut (S01E01)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Specnaz po-russki 2 (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (6)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (15)
2000 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vsjo eto rok-n-roll (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky