foto

Oleg Leušin

  • nar. 25.3.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spasjonnaja ljubov (TV film)
2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2004 Proščajtě, doktor Frejd!
1986 Železnoje pole

TV seriály

2015 Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Maugli (S03E04)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Polnoč (E24)
Rybak (E23)
Razvod (E12)
další epizody (5)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Děň svjatogo Vorobjeva (S02E08)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bog (S01E04)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sladkij dym (S08E05)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
Dozor (S01E01)
Zemskij doktor (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasprava (S04E26)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
Sbityj letčik (S02E01)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky