foto

Andrej Rodimov

  • nar. 13.4.1980 (40 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist
2011 Beglecy (TV film)
2010 Podsadnoj
Zolotoje sečenie
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2002 Ruská archa
1991 Blázni

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Komnata starinnych ključej (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Pomereščilos (S02E13)
2018 Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Obščenije s duchami opasno dlja zdorovja (S02E12)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Verbovka (S04E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
Doverennoje lico (S10E03)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
další epizody (4)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Palač (S02E08)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Safari na ochotnikov (S09E03)
Pervyj uroveň (S09E01)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Bez sleda (S01E08)
Semejnoje sčastě (S01E07)
Test na beremennosť (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Bolšoj brat (S08E02)
další epizody (4)
2013 Pepel (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Bezdna (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Čajka (E40)
Predatěl (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Foling in lav (S03E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Něvskije partizany (S07E05)
Granica zla (S07E04)
další epizody (4)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Piraňja (E03)
PPS (TV seriál)
Těrritorija (S01E12)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Angel-Chranitěl (S02E01)
Litějnyj (TV seriál)
Jubilej (S05E11)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
Banda (S06E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Čužaja dver (S10E02)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Slovo ženščině (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2005 Favorit (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Vně igry (S02E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Znak suďby (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky