foto

Alexandr Lisicyn

  • nar. 29.1.1955 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)

TV seriály

2016 Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
Doverennoje lico (S10E03)
2014 Mentovskije vojny (TV seriál)
Bolšoj brat (S08E02)
2013 Čužoj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mečta (S13E17)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Gonka na vyživanije (S07E03)
Karatěl (S07E02)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
Golova Meduzy (S05E04)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Zakon džunglej (S02E02)
Za nědělju do vesny (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky