foto

Taťjana Gončarova

  • nar. 28.2.1981 (38 let)
    Nizhnevartovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Časy bez strelok

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Dolg platěžom krasen (E14)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2016 Šaman (TV seriál)
Čužije děňgi (S03E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Cena svobody (S15E29)
2013 Kovboj (TV seriál)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Zmeja v trave (S07E01)
2011 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
Banda (S06E01)
Golova Meduzy (S05E04)
další epizody (4)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
Drugaja reka (S05E01)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky