foto

Sanae Mijuki

  • nar. 2.4.1959 (61 let)
    Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
1997 Pendant
1993 Oedo wa nemurenai!
1991 Akai Hajate
Burn Up!
1990 Akuma-kun: Jókoso akuma Land e!!
New Dream Hunter Rem
1989 Akuma-kun
Hoši Neko Full House
1988 Harbour Light Story: Fashion Lala jori
Lady Lady!! (1988)
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Zukkoke sanningumi: Zukkoke džikú bóken
1987 Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Bavi Stock II: The Revenge of Eyesman – Ai no kodó no kanata ni
Roots Search: Šokušin buttai X
1985 Karuizawa Syndrome
1984 Cream Lemon
Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka

TV seriály

1995 Modžakó (TV seriál)
1994 Jú jú hakušo (TV seriál)
Wasure e nu kioku. Tandžó no toki (E99)
Makai e! Čiči to no taimen (E98)
Wakare. Sorezore no Tabidachi (E97)
další epizody (50)
1993 Jú jú hakušo (TV seriál)
Toguro 100% no kjófu! (E62)
Šukumei no taikecu! Araši no taišósen kaiši (E61)
Ikaru bakuhacu! Kuwabara no hangeki (E60)
další epizody (50)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)
Randó awaru! Kuwabara munen no haiboku (E12)
Júsuke kurusen! Kizudarake hangeki!! (E11)
Kurajama no šitó! Kuwabara reiki no ken (E10)
další epizody (12)
1991 Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1989 Akuma-kun (TV seriál)
Činpui (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
Obake no Q-Taró (TV seriál)
1983 Alps Monogatari: Wataši no Annette (TV seriál)
Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)
Psychoarmor Govarian (TV seriál)
Čódžikú seiki Orguss (TV seriál)
1982 Tokimeki Tonight (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky