foto

Diána Magdolna Kiss

  • nar. 27.9.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Apró mesék
Felülnézet
2018 Pánův hlas
Örök tél
2017 Hypnosis
Občan
2014 Volný pád
2013 Prágai hétvége
Velký sešit
2011 Külalak
2010 Igazából apa
Zimmer Feri 2.

TV seriály

2018 Egynyári kaland (TV seriál)
Én még soha (S03E06)
Apró kis hazugságok (S03E05)
Oroszlánkölyök és cseresznyevirág (S03E04)
další epizody (6)
2017 Munkaügyek (TV seriál)
Az esküvő (S06E24)
A munkaügyi köztársaság (S06E23)
Túszdráma (S06E22)
další epizody (10)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
A kérdőív (S06E14)
Az eskütétel (S06E13)
Válóper (S06E12)
další epizody (26)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
A kartársfigyelő kamera (S05E12)
A vállalatirányítási rendszer (S05E11)
Hivatalok éjszakája (S05E10)
další epizody (12)
2013 Hacktion (TV seriál)
Angéla (S04E07)
2012 Hacktion (TV seriál)
Farkas a bárányok közt (S02E03)
Ember tervez (S02E02)
Napkitörés (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace