foto

Camille Mitchell

  • nar. 1.3.1954 (65 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marry Me at Christmas (TV film)
2015 Láska jako z románu (TV film)
2013 Concrete Blondes
2009 Pulling (TV film)
2008 A zase jedna Popelka
2007 Decentní návrh (TV film)
Podvedený osud (TV film)
2006 Slepá důvěra (TV film)
2004 Pronásledovaný
Wild Guys, The
2001 Náhle obnažená
2000 Frankie a Hazel (TV film)
1997 Sestřička (TV film)
1996 The Angel of Pennsylvania Avenue
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1988 Kosmická vzpoura
1981 Warp Speed (TV film)
1980 Laboratory

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
I Alive (S03E03)
2017 Legion (TV seriál)
Somewhere Between (TV seriál)
One Must Die (E10)
Madness (E06)
2015 iZombie (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Love Unexpected (S01E13)
Caprica (TV seriál)
There Is Another Sky (E05)
2008 Smallville (TV seriál)
Apokalypsa (S07E18)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lhář (S04E08)
Lekce číslo jedna (S04E07)
2006 Smallville (TV seriál)
Přepadení (S05E11)
2005 Smallville (TV seriál)
Návrat v pravý čas (S05E03)
Obyčejný smrtelník (S05E02)
Návštěva z vesmíru (S05E01)
další epizody (7)
2004 Smallville (TV seriál)
Volání z budoucnosti (S03E16)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
Posedlost (S03E14)
další epizody (7)
2003 Detektív (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Erupce (S03E05)
další epizody (7)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Cesta k poznání (S04E08)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace