foto

Tamás Szalma

  • nar. 4.11.1958 (61 let)
    Makó, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
X. - Smazáno ze systému
2015 A fekete bojtár (TV film)
2011 Nebeský ptáček (TV film)
1998 Ámbár tanár úr
1993 Nikdy nezemřeme
1989 Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
1982 Srdeční problémy

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Jégkocka (S03E05)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Karácsonyi partnertalálkozó (S01E26)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 11 (E11)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)

Divadelní záznam

1986 Az ember tragédiája (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1996 Áloműzők (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky