foto

Kai Ató

  • nar. 14.11.1946
    Odawara, Kanagawa, Japonsko
  • zem. 14.11.2015 (69 let)
    Šindžuku, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tosa no ipponzuri: Kurehacu – 17 sai no tabidači
2015 Cinema no tenši
2014 Icuka no, genkantači to,
Nemurihime: Dream On Dreamer
Seto'uči kaizoku monogatari
2011 Deadball
2009 Samajoizakura (TV film)
Čikudžó sejo!
2008 Johnen: Sada no ai jori
Nidžusseiki šónen
2007 Tantei monogatari
2005 Sakigake!! Chromartie kókó: The movie
Só kamoširenai
2003 Atarašii kaze: Wakaki hi no Joda Benzó
2000 Another Heaven
1995 Taxi driver no suiri nišši 6 (TV film)
1994 Torarete tamaru ka!?
1992 Kira kira hikaru
1990 Binbari high school
Hong Kong Paradise
1988 Bakajaró! Wataši, okottemasu
Iko ka modoro ka
Kanašii iro janen
1987 Don Macugoró no daibóken
Džijú na megamitači
Freeter
Golf joakemae
Jogiša
Kikuropusu
Šindžuku džun'ai monogatari
1986 Bakumacu seišun graffiti: Ronin Sakamoto Rjóma
1985 Bakumacu seišun graffiti: Fukuzawa Jukiči (TV film)
Be bop highschool
Kapone ói ni naku
Penguin's Memory: Šiawase monogatari
1984 Irodorigawa
Kita no hotaru
1983 Amagigoe
Jukkai no mosquito
Karadžiši kabušikigaiša
Nogare no mači
1982 Džiročó seišun hen: Cuppari šimizu minato
Jadžú deka
Kaikjó
Kaseki no kója
Waisecu kazoku: Haha to musume
1981 Kaze no uta o kike
Kófuku
Mašó no nacu: Jocuja kaidan jori
Stanice
1980 Dóran
Hipokuratesutači
Jadžú ši subeši
Kagemuša
The Woman
Tosa no ipponzuri
1979 Akai kami no onna
Jomigaeru kinró
Oretači ni haka wa nai
Sengo saidai no júkai: Jošinobu-čan džiken (TV film)
1978 Jasei no šómei
Mottomo kikenna júgi
Osou!
Sacudžin júgi
1976 Horká stopa
1973 Akai tori nigeta?
Lady Snowblood
Mušukunin mikogami no jókiči: Tasogare ni senkó ga tonda
1972 Džošú sasori: Dai 41 zakkjobó
Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita

TV seriály

2015 Šitamači roketto (TV seriál)
2009 Keikan no chi (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
2002 Wataši no aozora 2002 (TV seriál)
2000 Wataši no aozora (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1993 Haččóbori torimonobanaši (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
Tokusó saizensen (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace