foto

Patti Murin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love on Iceland (TV film)
2019 Holiday for Heroes (TV film)
2012 Before We Made It (TV film)

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
Ghosts in the Attic (S04E13)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
další epizody (8)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Extreme Measures (S02E05)
další epizody (8)
2009 Milionový lékař (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky