foto

Irving Lippman

  • nar. 8.11.1906
    Edendale, California, USA
  • zem. 15.11.2006 (100 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Sparrow (TV film)
1974 A Knife for the Ladies
Last Porno Flick, The
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
1972 Loners, The
Pronásledovatel (TV film)
1970 Anděl puštěný z řetězu
1967 Tarzan and the Great River
1966 Tarzan and the Valley of Gold
1965 The Great Sioux Massacre
The Outlaws Is Coming
1963 Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1962 Safe at Home!
1959 Gunmen from Laredo
Sappy Bull Fighters
1958 Apache Territory
Oil's Well That Ends Well
Pies and Guys
Quiz Whizz
Sweet and Hot
1957 20 milionů mil od Země
A Merry Mix-up
Domino Kid
Hellcats of the Navy
Muscle Up a Little Closer
The Night the World Exploded!
Tricky Chicks
1956 Army Daze
Come on Seven
Flagpole Jitters
For Crimin' Out Loud
Hot Stuff
Pardon My Nightshirt

TV seriály

1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1971 The Good Life (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace