foto

Royce D. Applegate

  • nar. 25.12.1939
    Midwest City, Oklahoma, USA
  • zem. 1.1.2003 (63 let)
    Hollywood Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bohové a generálové
Nesnesitelná krutost
Seabiscuit
2002 Hráč
Výzva
2000 Artie
Bratříčku, kde jsi?
1999 Kdo seje vítr (TV film)
1998 Dr. Dolittle
Phoenix
Případ z Poodle Springs (TV film)
1995 Přepadení 2: Temné území
1994 Útěk do Mexika
1993 Gettysburg
1992 Bílé písky
Riskantní karta (TV film)
1991 Hledám místo
1990 Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1989 Mike Hammer: Murder Takes All (TV film)
1988 Police Story: Cop Killer (TV film)
Rain Man
Town Bully, The (TV film)
1987 Celebration Family (TV film)
From the Hip
Penězománie
Vrah vedle nás
1986 Gladiátor (TV film)
Ozbrojení a nebezpeční
1984 Žbluňk!
1982 Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Cestou necestou
History of the World: Part I
1980 Aligátor
Loose Shoes
1979 Hot Rod (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
Outside Chance (TV film)
Peeping Times (TV film)
1977 American Raspberry
1976 Brenda Starr (TV film)
Chesty Anderson U.S. Navy
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
1973 Mad Bomber, The
1972 Poldové
They Only Kill Their Masters

TV seriály

2001 JAG (TV seriál)
Útěk z pekla (S06E16)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
S úmyslem zemřít (S03E13)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
První pokušení Tima (S05E02)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Gun Shy (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

TV pořady

1969 The Barbara McNair Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Loose Shoes

TV seriály

1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace