foto

Brian Davies

  • nar. 15.11.1938 (80 let)
    Rhondda Valley, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Man of the Century
Mickovy modré oči
1993 Věk nevinnosti
1988 Dům na Carroll Street
Maškaráda
1980 Americký gigolo
1978 Deerslayer, The (TV film)
Konvoj
1965 Bedfordský incident
Up from the Beach

TV seriály

2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)
1978 The Dain Curse (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky