foto

Alejandro Gamboa

  • nar. 2.2.1954 (65 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Viaje de generación
2005 Última noche, La
2004 Cero y van 4
2002 Tigre de Santa Julia, El
1999 Druhá noc
1998 La primera noche
1994 Educación sexual en breves lecciones
Perfume, efecto inmediato

TV seriály

2011 La que no podía amar (TV seriál)
2010 Teresa (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2006 Código postal (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1998 Casa del naranjo, La (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 El servicio

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky