foto

Kazuja Tatekabe

  • nar. 25.7.1934
    Kimobecu, Hokkaido, Japonsko
  • zem. 18.6.2015 (80 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Boku no umareta hi
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
Eiga Motto! Odžamadžo Doremi: Kaeru iši no himicu
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Obá-čan no omoide
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy
Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 2112 nen Doraemon tandžó
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
Time Bokan: Ódó Fukko
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
1991 Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet
1989 Dorami-čan: Minidora SOS!!!
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
1982 Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
1981 Doraemon: Boku, Momotaró no nanna no sa
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú

TV seriály

2015 Danna ga nani o itteiru ka wakaranai ken: 2 sureme (TV seriál)
2012 Ozuma (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
2008 Kimi ga aruji de shitsuji ga ore de (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
Patalliro saijúki (TV seriál)
2004 Jakitate!! Japan (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
2000 Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1996 Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1995 Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
1983 Psychoarmor Govarian (TV seriál)
Time bokan Series: Itadakiman (TV seriál)
1982 Nindžaman Ippei (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Gold Lightan (TV seriál)
Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál)
1980 Time Bokan Series: Time Patrol tai Otasukeman (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
Time bokan Series: Zendaman (TV seriál)
1978 Tóšó Daimos (TV seriál)
1977 Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál)
Tobidase! Machine Hirjú (TV seriál)
1976 Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Time bokan (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Hajime ningen Gyatoruz (TV seriál)
Hoši no ko Čobin (TV seriál)
Hurricane Polymer (TV seriál)
Tonari no Tamageta-kun (TV seriál)
Šin minašigo Hutch (TV seriál)
Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
Čikjú saidai no kessen (E35)
Casshern tai robot Ace (E34)
Swanee kiki ippacu (E33)
další epizody (19)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
Uragiri tobot gogó (E13)
Tacu no akutó rešša (E12)
Akuma no kjozó (E11)
další epizody (12)
1972 Kaši no ki Mokku (TV seriál)
1970 Norakuro (TV seriál)
1969 Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Ógon Bat (TV seriál)
1966 Kaizoku ódži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky