foto

Kazujo Aoki

  • nar. 27.8.1947 (72 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Boku no umareta hi
2001 Herečka tisíciletí
1998 Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1992 Kerokero Keroppi no ganbare! Keroppooz
1991 Dorami-čan: Arara šónen sanzokudan
Maison Ikkoku: Ikkoku tó nanpa šimacu ki
1990 Obatarian (TV film)
Čibi Maruko-čan
Šiawase no katači
1989 Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
1988 Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
Urusei jacura: Only You
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
1979 Maegami Taró (TV film)
Mirai šónen Conan

TV seriály

2018 Seigi no Se (TV seriál)
2015 Moje love story! (TV seriál)
2010 Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2002 Atašin'či (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
2001 Fruits Basket (TV seriál)
1997 Ninpen Manmaru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
1990 Curuhime dža! (TV seriál)
Magical Tarurúto-kun (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Kariage-kun (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Činpui (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 Cuide ni Tončinkan (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
Ultra B (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Oz no mahócukai (1986) (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
High School! Kimengumi (TV seriál)
Musaši no ken (TV seriál)
Onegai! Samia don (TV seriál)
1984 Ranpó (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1983 Alps Monogatari: Wataši no Annette (TV seriál)
Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)
1982 Fuku-čan (TV seriál)
Time Bokan Series: Gyakuten Ippatsu-man (TV seriál)
1981 Hjakudžú ó Golion (TV seriál)
Maiččing Mačiko-sensei (TV seriál)
1980 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
1977 Ašita e Attack! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky