foto

Joel Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Mutiny in Outer Space
1958 Darby's Rangers
Violent Road
1957 Beau James
Book of Acts Series, The
1956 The Steel Jungle
1955 A Bullet for Joey
An Annapolis Story
Dvorní šašek
Rebel bez příčiny
The Court-Martial of Billy Mitchell
1954 Security Risk
Them!
1953 The Eddie Cantor Story

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky