foto

Réka Juhász

  • nar. 22.10.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
1985 Plukovník Redl

TV seriály

2012 Hacktion (TV seriál)
Drog online (S03E06)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (11)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky