foto

Ádám Lux

  • nar. 28.10.1964 (54 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
Megszállottak (TV film)
2017 Vadkanvadászat
2014 Földindulás (TV film)
2006 Rokonok
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)

TV seriály

2012 Hacktion (TV seriál)
Kísért a múlt (S03E09)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Az új kapitány (S03E01)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Óvatos megközelítés (S02E03)
Erővonalak (S02E01)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Dokumentární

2018 Az Árpád-vonal - vyp.
Gyilkosság a Hermina úton - vyp.
2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete - vyp.
2013 Apolka - Egy emlődaganatos nő története

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace