foto

Gabi Szabó

  • nar. 22.8.1969 (50 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kojot
1994 Az álommenedzser (TV film)
1992 Társasjátékok (TV film)
1961 Dravec

TV seriály

2017 Oltári csajok (TV seriál)
2012 Hacktion (TV seriál)
Egy fotós élete (S03E12)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
Zsarolni veszélyes (E05)
Az örökség (E01)

Dokumentární

2011 Legenda - A szegedi diák - Hamlet története - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky