foto

Robert A. Ferretti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Posledniy chelovek iz Atlantidy
Surviving the Wild
Ta chung ča
2016 Ochránce spravedlnosti
USS Indianapolis: Boj o přežití
2015 Baby Geniuses and the Space Baby
Desecrated
The Better Half
2014 Tekken 2: Kazuya's Revenge
The Ganzfeld Haunting
Tokarev
2013 Dracula: The Dark Prince
2012 Guns, Girls and Gambling
2010 Ledové sny
The Invited
2009 Cesta do pekel
Dům v temnotách
2008 Čch' pi
2006 Nenapravitelná (TV film)
Žoldáci spravedlnosti
2005 Dnes zemřeš!
Neviditelné děti
2004 Mafioso: The Father, the Son
Prokletí Salemu (TV film)
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Zabiják
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání
Rituál
2001 Pekelná kuchyně
2000 Highlander: Zúčtování
Na jih od nebe, na západ od pekla
1999 Men in Scoring Position
V tajných službách (TV film)
1998 Tunel strachu (TV film)
1997 Tajný agent Jack T.
Temné spiknutí
1995 Štvanice
1994 Aljaška v plamenech
1992 Přepadení v Pacifiku
1991 Nemilosrdná spravedlnost
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Rocky V
Smrtonosná past 2
1989 Kriminál
Tango a Cash
1988 Strach
1987 Chladnokrevné komando
Cyklón
1985 Gymkata
Out of Control
1982 Posedlý

TV seriály

2010 Polda a polda (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2004 The Grid (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

2020 Instrument of Hope
2001 Path Beyond Thought, The
Suspiria 25th Anniversary

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1989 Seznam smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky