foto

Dani Alvarado

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2016 Lost Beneath the Stars
2015 Neuzavřená minulost (TV film)
2013 Blue Collar Boys
2010 Walkaway

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
The Barbarous King (E09)
Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Motiv (TV seriál)
Zapomnění (S03E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)

Dokumentární

2011 Exorcisté v akci (TV seriál)

TV pořady

2008 Wicked Attraction (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace