foto

Marina Mitrofanova

  • nar. 7.6.1992 (28 let)
    Surgut, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jardy
2017 Vtoraja molodosť (TV film)
2015 Poslednij rubež

TV seriály

2020 Paromščica (TV seriál)
2017 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
Orden (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky