foto

Adam Suschitzky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Counting Backwards
2012 Titanic (TV film)
Victoria Meets
2007 Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
Hříšné město
2002 Bookcruncher
2001 Do Armed Robbers Have Love Affairs?
Stag
2000 Out of Depth
1999 Billy and Zorba
1998 Holiday Romance
Insomnia

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
Behind Us Only Grey (S02E08)
Resurrection Day (S02E07)
Only Devils Left (S02E04)
další epizody (4)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Channel 5 (S05E15)
Leave What You Don't (S05E13)
You're Still Here (S05E11)
další epizody (5)
2018 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
...I Lose Myself (S04E16)
MM 54 (S04E14)
Weak (S04E12)
další epizody (8)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Day in Question (E08)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
další epizody (7)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Výslech (S01E06)
Mise (S01E05)
Nepřítel (S01E04)
další epizody (5)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
Traveller in the Dark (E12)
Homesick (E11)
další epizody (12)
2014 Dominion (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Vražedné šifry (TV seriál)
Blood On Their Hands: Part 2 (S02E02)
Blood On Their Hands: Part 1 (S02E01)
Vera (TV seriál)
On Harbour Street (S04E01)
2013 Talking to the Dead (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Prodigal Son (S03E04)
2012 Love Life (TV seriál)
The Last Weekend (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
Vyděděnci (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Fledgling (S01E01)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Apparitions (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Pravěk útočí (TV seriál)
Der Kanal (S02E04)
Panik im Park (S02E03)
Eine neue Welt (S02E01)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Pravěk útočí (TV seriál)
Der gnadenlose Jäger (S01E06)
Aus heiterem Himmel (S01E05)
Verschwörungstheorie (S01E04)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Cops and Robbers (S01E04)
Picture Perfect (S01E03)
Faking It (S01E02)
další epizody (4)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

1997 Flamenco Women

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky