foto

J. Grant Albrecht

  • nar. 22.5.1966 (53 let)
    Marin County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dantovské peklo
2008 W.
2007 Hellboy Animated: Blood and Iron (TV film)
2006 Happy Feet
2005 Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2003 Kniha džunglí 2
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
1990 Voodoo Dawn

TV seriály

2017 American Horror Story (TV seriál)
Holes (S07E05)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Návrat domů (S05E01)
Běž, dítě, běž (S04E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prostřední muž (S06E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S14E08)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Absolutorium (S13E02)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Sni americký sen (S01E03)
Noční tvorové (S01E02)
další epizody (4)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Blood In, Blood Out (S03E21)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sensitive Jackals (S02E22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Innocent (S02E07)
Family (S01E14)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Oswald (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Discord (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace