foto

Naomi Kusumi

  • nar. 17.6.1954 (65 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hikawamaru Monogatari
2014 Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2012 Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Otona džoši no Anime time: Kawamo o suberu kaze (TV film)
Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Sókó kihei Votoms: Gen'ei hen
Šin-men (TV film)
2009 Cobra the Animation: Time Drive
Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2008 Kiku-čan to ókami (TV film)
2006 Brave Story
Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!

TV seriály

2018 Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Overlord III (TV seriál)
2017 Jódžo senki (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
2016 Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
2015 Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 1000% (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Giant Killing (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Crystal Blaze (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
Okusama wa džošikósei (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Gantz (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
2003 Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Barom One (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace