foto

Acuko Enomoto

  • nar. 1.11.1979 (41 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Eve no jikan gekijōban
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA
2006 Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
2005 Majokko Tsukune-chan
2004 Memories Off 3.5
Netrun-mon The Movie 1: Net no sumi de Blog to sakebu
Tokio daigaku monogatari
2003 Zkáza Ecobanu
2002 Guilstein
Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2001 Kōtetsu tenshi Kurumi Zero
Puni Puni Poemi
2000 Amon: Devilman mokushiroku
Maetel Legend

TV seriály

2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2016 Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
2014 Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Hana no Zundamaru (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
2012 Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
2010 Major (2010) (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Weiß Survive R (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Scarecrowman (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Bokura ga ita (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Galaxy Angel Rune (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
2005 Glass no kamen (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2004 Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
Rjúsei sentai Musumet (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)
Barom One (TV seriál)
Panyo Panyo Di Gi Charat (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Captain Cubasa (TV seriál)
Chance Triangle Session (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
SoulTaker (TV seriál)
2000 Argento Sóma (TV seriál)
Baby Felix (TV seriál)
Dá! Dá! Dá! (TV seriál)
Ginsókikó Ordian (TV seriál)
1999 Kaikan Phrase (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
Kótecu tenši Kurumi (TV seriál)
Susie-čan to Marvy (TV seriál)
1998 Kareši kanodžo no džidžó (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky