foto

Michael Lehmann

  • nar. 30.3.1957 (60 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Flakes
Vdáš se, a basta!
2004 Your Word Against Mine
2003 Trash (TV film)
2002 40 dnů a 40 nocí
1998 Můj obr
1996 Proč kočka není pes?
1994 Rockeři
1991 Hudson Hawk
Seznamte se s Applegatovými
1988 Smrtící atrakce
1985 Beaver Gets a Boner

TV seriály

2016 Chance (TV seriál)
Unlocking Your Hidden Powers (S01E07)
Hiring It Done (S01E03)
Tyran (TV seriál)
A Prayer for Our Daughters (S03E04)
2015 Krize (TV seriál)
Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
2014 Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Californication (TV seriál)
Dcera (S07E11)
Jaký otec, takový syn (S07E03)
2013 Betas (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Šarády se jmény (S02E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Nesvatá noc (S02E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
Vítězí vždy ti mocní (S05E02)
Californication (TV seriál)
Párty (S05E11)
Dexter (TV seriál)
The Dark... Whatever (S07E10)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Smoldering Children (S01E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Není tam (S04E01)
Californication (TV seriál)
Další krásný den (S04E09)
Dexter (TV seriál)
Ricochet Rabbit (S06E10)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Krysa v dohledu (S03E10)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
Mě to taky bolí (S03E03)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Srdce z kamene (S02E06)
První výlet (S02E04)
Mejdan pokračuje (S02E02)
Californication (TV seriál)
Ve skleníku (S03E06)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
Útěk z dračího doupěte (S01E04)
Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Slasti a strasti (S02E06)
2007 Family of the Year (TV seriál)
12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace