foto

Alexandr Pjatkov

  • nar. 31.7.1950 (68 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Slon
2007 Moja mama - Sněguročka!
Sluha Jeho Veličenstva
2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
Tichý spojenec
2003 Kolchoz intertejnment
1999 Osoběnnosti russkoj bani
1998 Ně poslať li nam... gonca?
The Stringer
1997 Ně valjaj duraka...
1996 Čára života
1995 Burial of the Rats (TV film)
Hellfire (TV film)
Ja - russkij soldat
1994 Bulvarnyj roman
Děti čugunnych bogov
Gospoda artisty
Němý svědek
1993 Jonathan z kmene medvědů
Skandal v našem Klošgorodě
1991 Govorjaščaja obezjana
Něbesa obětovannyje
Očarovatelnyje prišelcy
Pjať pochiščennych monachov
1990 Homo Novus
Šapka
1989 A byl li Karotin
Byvšij papa, byvšij syn (TV film)
Lestnitsa
Vizit damy (TV film)
Zakon
1988 Proisšestvije v Utinoozjorske
Zapomenutá melodie pro flétnu
1987 Akseleratka
Apelljatsija
Gdě nachoditsja Nofelet?
Oči černé
Ssuda na brak
1986 Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
Trava zelena (TV film)
Zina-Zinulja
1985 Lovec hadů
Opasno dlja žizni!
Znaj našich!
1984 Krutá romance
Moj izbrannik
Neveroyatnoe pari, ili istinnoe proisshestvie, blagopoluchno zavershivsheesya sto let nazad (TV film)
Neviditelný
1983 Ljublju. Ždu. Lena
Milujeme jazz
Tajna Čjornych drozdov
Troje na šosse
1982 Nádraží pro dva
Po neznámých stezkách
Pohádka o putování
Pokrovskije vorota (TV film)
Princessa cirka (TV film)
Proradné peníze
1981 Bílá vrána
Protiútok
Rychlík 34
Вакансия
1980 Damy priglašajut kavalerov
Inače nelzja
Jesli by ja byl načalnikom...
Krach operaciji Terror
S ljubovju popolam
1979 Garáž
Moskva slzám nevěří
Vkus chleba
1978 Bezymjannaja zvězda (TV film)
V ostře sledovaném pásmu
1977 Fronta v týlu
Vzestup
Vítr naděje
1976 Dolgi naši
Jak car Petr ženil mouřenína
Legenda o Ullenspiegelovi
Tryn-trava
1975 Děrsu Uzala
1974 Bezumnyj děň, ili Ženiťba Figaro (TV film)
Priključenija v gorodě, kotorogo nět
1973 Čjornyj princ

TV seriály

2014 Verju ně verju (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)
2002 Mediki (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1980 Častnoje lico (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)
1976 Dva kapitana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace