foto

Jurij Medveděv

  • nar. 1.4.1920
    Mytishchi, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 18.7.1991 (71 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Prošlym letom v Čulimske
1994 Sedm dní s ruskou krasavicí
1991 Govoryashchaya obezyana
1990 Анютины глазки и барские ласки (TV film)
1989 Serdce ně kameň (TV film)
Из жизни Фёдора Кузькина
1988 Grešnik
1987 Muž z bulváru Kapucínů
1986 Nuzhnye lyudi (TV film)
Хорошо сидим!
1985 Posle doždička v četvěrg
1984 Voloďkina žizň (TV film)
Zudov, vy uvoleny!
1983 Spokojstvije otmeňajetsja
Высокая проба (TV film)
1982 Tam, na něvědomych dorožkach...
Šuročka
1981 Běregitě ženščin! (TV film)
Vot takaja muzyka...
Ya - Khortitsa
1980 Dvacet šest dnů ze života Dostojevského
Děputatskij čas
1979 Podozritělnyj
1978 Asya
Objasněnije v ljubvi
1977 Tri věsjolyje směny
1976 Ogněnnoje dětstvo
Ty mně, já tobě
1975 Harsnatsun hyusisits (TV film)
Meňjaju sobaku na parovoz
1974 Cesta vesmírem
1973 Moskva-Kassiopeja
Po sobstvennomu zhelaniyu
Těšča
Špatný dobrý člověk
1971 Dvanáct křesel
Šelmenko-děnščik
Чёрные сухари
1970 Perestupi porog
1968 Kot, kotoryy gulyal sam po sebe
1966 Křídla
Чёрт с портфелем
1965 Děti Don-Kichota
Наш дом
1964 Ko mně, Mukhtar!
1963 Fiasko
Korotkie istorii (TV film)
Utrennije pojezda
Большой Фитиль
1962 Hříšný anděl
Nejdelší den
V mjortvoj petle
Veselé historky
Člověk obojživelník
1961 Artista z Kochanovky
Volnyj větěr
Любушка
1960 Dáma s psíčkem
Normandie-Niemen
Домой
1958 Můj nejdražší
Stučis v ljubuju dver
Человек с планеты Земля
1957 Borec i kloun
Dělo bylo v Pěňkově
Trubačovův oddíl bojuje
1956 Saša vstupajet v žizň
1955 Васёк Трубачёв и его товарищи
1954 Ispytanije věrnosti
Oranzhevoe gorlyshko

TV seriály

1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)
1990 Vojdi v každyj dom (TV seriál)
1977 Двенадцать стульев (TV seriál)
1971 Děň za dňom (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky