foto

Jevgenij Jermakov

  • nar. 9.10.1962 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poddubnyj
2012 Reklama
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 Slon
Unaveni sluncem 2: Odpor
Zemlja ljuděj
2008 Přízrak
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Antikiller

TV seriály

2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Pjanaja firma (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Klad (S01E04)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Legendy o Kruge (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
2011 Lesnik (TV seriál)
Syn na tri dňa (S01E10)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2008 Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace