foto

Bernie Hamilton

  • nar. 12.6.1928
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 30.12.2008 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Bucktown, město zločinu
1972 Hammer
1971 Síť
Tarzan and the Perils of Charity Jones - a.z.
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Nam's Angels
1969 Ztracený muž
1968 Plavec
Tarzan and the Four O'Clock Army - a.z.
1967 Me and Benjy (TV film)
Stranger on the Run (TV film)
Sullivan's Empire (TV film)
1965 Synanon
1963 Kapitán Sindibád
1962 13 West Street
1961 Podsvětí USA
The Devil at 4 O'Clock
1960 Dívka
Let No Man Write My Epitaph
1959 Barakuda čeká
Cry Tough
Take a Giant Step
1956 Congo Crossing
The Girl He Left Behind
1955 Kismet
1954 Carmen Jones
Jungle Man-Eaters
1951 Bright Victory
Mysterious Island
The Harlem Globetrotters
1950 Příběh Jackieho Robinsona

TV seriály

1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Sweet Revenge (S04E22)
Starsky vs. Hutch (S04E21)
Targets Without a Badge: Part 3 (S04E20)
další epizody (10)
1978 Starsky a Hutch (TV seriál)
Starsky's Brother (S04E12)
Cover Girl (S04E11)
The Groupie (S04E10)
další epizody (23)
1977 The Love Boat (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Manchild on the Streets (S03E11)
The Collector (S03E10)
The Plague: Part 2 (S03E09)
další epizody (23)
1976 Starsky a Hutch (TV seriál)
Little Girl Lost (S02E13)
Iron Mike (S02E12)
Nightmare (S02E11)
další epizody (22)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Deadly Imposter (S01E14)
Terror on the Docks (S01E13)
Captain Dobey, You're Dead (S01E12)
další epizody (13)
1974 That's My Mama (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Shadow Play (S02E26)
1960 Insight (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace