foto

Matthew Putland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Winchester: Sídlo démonů
2017 Australia Day
Ztracen v džungli
2016 Goldstone
Wandering Soul
2014 Predestination
Schapelle (TV film)
2013 Mystery Road
2003 Nemrtví

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Actus Reus (E01)
2016 Wanted (TV seriál)
2012 Strange Calls, The (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace