foto

Josette Simon

  • nar. 15.11.1960 (58 let)
    Leicester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pokémon: Detektiv Pikachu
2017 Wonder Woman
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2012 Červená světla
1997 Bridge of Time (TV film)
1991 Child from the South, A (TV film)
1989 Somewhere to Run (TV film)
1988 Mléko a med
1987 Volání svobody
1986 Harem (TV film)
The Pyrates (TV film)

TV seriály

2018 Jägarna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Nightflyers (TV seriál)
Rebirth (E08)
Greywing (E05)
2014 Suspects (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Survivor's Guilt (S06E01)
Merlin (TV seriál) - vyp.
Artušova zhouba: část 2. (S05E02) - vyp.
Artušova zhouba: část 1. (S05E01) - vyp.
2011 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S10E01)
2009 Father & Son (TV seriál)
Minder (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
1999 Polterguests (TV seriál)
1998 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Věčný zápas (S03E03)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
1992 Nice Town (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
1988 Thompson (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1975 Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace