foto

Jurij Šerstňov

  • nar. 24.4.1941
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 12.5.2017 (76 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bolševnyj kubok Rorrima Bo
2010 Slon
2007 Beguščaja po volnam
O Malence
2006 Džonik (TV film)
2005 Anna
Saga drevnich bulgar: Lestvica Vladimira Krasnoje Solnyško
2004 Dněvnoj predstavitěl
Miluji jen tebe
Ruské peklo
Slušatěl
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Antikiller
1998 Hamilton
1996 Osudová vejce
1995 Němý svědek
1994 Master i Margarita
1993 Den russiske sangerinde
Sny
Vaši palcy pachnut ladanom!
1992 Alisa i bukinist
Kisnevij Golod
Muškeťory dvadcať let spusťa
Udači vam, gospoda
1991 Atentát na cara
Prival strannikov
Ztracený na Sibiři
1990 Русская рулетка
1989 Graň
Město Zero
1988 Obhájce Sedov
1987 Наездники
1986 Boris Godunov
1984 Voskresnyje progulki
1983 Strž
1980 Полёт с космонавтом
1979 Gorod priňal
Территория
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film)
1976 Jdou vojáci, jdou
1975 Krestyanskiy syn

TV seriály

2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
Staja (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Žena mojego muža (S02E03)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1985 Vozvrashchenie Budulaya (TV seriál)
1982 Профессия - следователь (TV seriál)
1979 Segodňa i zavtra (TV seriál)
Цыган (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky