foto

Mitchell Danton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Cowboy Drifter
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2002 Naked Movie
1998 Tělo a duše

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Hairtrigger (E03)
2019 Nezvěstná (TV seriál)
Accomplice (S02E10)
Cover (S02E06)
Madness (S02E02)
2018 Siréna (TV seriál)
Interview With A Mermaid (S01E03)
2017 Záměna (TV seriál)
The Call (S05E01)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Wedding Gown (E08)
The Look Book (E05)
The Runway (E02)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
The Declaration of Independence (S01E27)
další epizody (9)
2011 Love in the Wild (TV seriál)
2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Sweet Jane (E17)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Tailgate Expectations (S02E21)
Divine Secrets of the ZBZ Sisterhood (S02E18)
Evasive Actions (S02E15)
další epizody (6)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Let's Make a Deal (S02E03)
Spring Broke (S01E22)
No Campus for Old Rules (S01E19)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
Catch-22 (S06E20)
Sex and Violence (S06E17)
další epizody (5)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Spiderwebs (S06E08)
The Impostors (S06E05)
The Song Remains the Same (S06E02)
další epizody (8)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Four Scary Stories (S05E09)
Text, Lies and Videotape (S05E07)
The Lost Weekend (S05E02)
2000 Titáni (TV seriál)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2002 AFP: American Fighter Pilot (TV seriál)

TV pořady

2011 Drew Carey's Improv-A-Ganza (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Blocking the Path to 9/11

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky