foto

Boris Novikov

  • nar. 13.7.1925
    Ryazhsk, Sovětský svaz
  • zem. 25.7.1997 (72 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Vorovka (TV film)
1993 Na Muromskoj dorožke
1992 Ubijstvo na Ždanovskoj
1991 Govorjaščaja obezjana
Krov za krov
Ochota na sutenera
1989 Komu na Rusi žiť...
Kňaz Udača Andrejevič
Prišelec v kapustě
1988 Proisšestvije v Utinoozjorske
1987 Najezdniki
1985 Ješčo ljublju, ješčo nadějus
S jubilejem podožďom
Tajnaja progulka
1984 Proč člověk potřebuje křídla
1983 Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
Damskoe tango
Muži v nesnázích
Parol 'Otel Regina'
Slibuji...
Tajna Čjornych drozdov
1982 Krasivo žiť ně zapretiš
Pěčniki (TV film)
1981 Bělyj taněc
1980 Graždanin Ljoška
Melodija na dva golosa (TV film)
1979 Klub sebevrahů (TV film)
1978 Rozvrh napozítří
Uroki francuzskogo
Živitě v radosti
1977 Směšnyje ljudi
Strannaja ženščina
1976 Děň semejnogo toržestva
Prestuplenie
1975 Almazy dlja Marii
Na jasnyj ogoň
Semja Ivanovych
1973 Dver bez zamka
Eto silněje meňa
Nejlon 100%
1971 Posle jarmarki (TV film)
1970 Ljubov Jarová
1968 Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Žitije i vozněsenije Jurasja Bratčika
1967 Dom i chozjain
1966 Paket (TV film)
Vystrel
1965 Doroga k morju
Nad nami Južnyj Krest
1964 Donskaja pověsť
Priključenija Toli Kljukvina
1963 Polustanok
1962 Bej, baraban!
1961 Bitva na pochodu
Kazaki
Můj přítel Kolka
Nachové plachty
Pověsť plamennych let
Sověršenno serjozno
1960 Ispytatělnyj srok
Pěrvoje svidanije
Russkij suvenir
1959 Kapitánská dcerka
Poema o more
Zare navstreču
1958 Děvče s kytarou
Piráti
1957 Jiskry svobody
K Čjornomu morju
Neobyčejné léto
Tichý Don I.
1955 Lidé z obchodního domu
Ревизоры поневоле

TV seriály

1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)
Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace