foto

Marianne Christina Schilling

  • nar. 6.11.1928
    Bremen, Bremen, Německá říše
  • zem. 12.5.2012 (83 let)
    Bremen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Toggenburger Bock (TV film)
1974 Leben mit Uwe
1973 Ein idealer Gatte (TV film)
1971 Husaren in Berlin
1970 Ikaros
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Nachtigallenwald, Der (TV film)
1967 Der kurfürstliche Narr (TV film)
1966 Tal der sieben Monde, Das
1965 Heimbachs Gäste (TV film)
Lotova žena
1961 Případ Gleiwitz
Schneewittchen
1959 Lysistrata oder der Bettstreik der Athenerinnen (divadelní záznam)

TV seriály

1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace