foto

Zinaida Zubkova

  • nar. 3.11.1938 (81 let)
    Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Franka
Vojna. Ostaťsja čelovekom
2013 Rol
2007 Vragi
2003 Kidněpping
2002 Milenec
1996 Beg ot smerti
From Hell to Hell

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Děrevenskij roman (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Slepoj rasčet (TV seriál)
2013 Vangelija (TV seriál)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S01E07)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Beněfis (E05)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Šestěrki umirajut pervymi (S01E05)

Dokumentární

2003 Babij Jar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky